Tag Post: Would You Rather? Beauty Edition

Jan 04, 2015 - Zubaida -
Tag Post: Would You Rather? Beauty Edition
Today is going to be tag post which will be our first one. We have been so lucky to make so many lovely friends from beauty bloggers community in very short time. Recently one of our lovely blogger Huda from The Lipstickholic tagged us to do this fun tag which is called Would you rather? Beauty Edition. Thank you Huda for nominating us for this very interesting and fun tag.

Here are some basic rules for this tag.
  • Answer these tag questions.
  • Thank the blogger who tagged you and link back her blog in your tag post.
  • Tag any 5 bloggers whose tag post you would like to read.

1. Would you rather go out with messy hair and nice make-up or Nice hair and no make-up?
Ans. Well it is easy as i cover my head mostly so i wont mind going out with messy hair and nice make up :)

2. Would you rather shave your eyebrows or have your eyelashes fall out?
Ans. This one is dangerous, i have prominent eyebrows and good eyelashes and i can't imagine them leaving my face but now question has popped so i would rather let my lashes fall instead shaving eyebrows.

3. Would you rather be forced to shop at only MAC or Sephora for the rest of your life?
Ans. Sephora is obvious with so many brands.

4. Would you rather wear lipgloss/lipliner look or 80’s perm?
Ans. With 80's perm i will create whole lot of laughing stock for people around so will stick to lipgloss/lipliner.

5. Would you rather leave the house with an obvious foundation line or overdone blush?
Ans. Obvious foundation lines are sin for beauty blogger, but you can convince others for overdone blush like you know its in fashion :P

6. Would you rather wear MC Hammer pants or biker shorts in public?
Ans. What! Biker shorts impossible but i don't like MC Hammer pants as well but as i don't have any option i would go with MC Hammer pants with long maxi dress :)

7. Would you rather have a bad orange-y spray tan or really weird tan lines that can’t be covered?
Ans. Bad orang-y tan have slightly better then weird tan lines as they can be covered, so i would go with bad orang-y tan.

8. Would you rather have a bad haircut or bad hair color?
Ans. I would go with bad hair color because you can diy them again but bad hair cut is going to last very long.

9. Would you rather have YouTube or twitter taken away forever?
Ans. YouTube has become pain while using with proxies and I have recently got very interested in twitter, reading the latest trends and seeing people how different they are who are writing their mind out with limited words. So i would be all right with Twitter.

10. Would you rather give up using makeup brushes or mascara?
Ans. Although makeup brushes are so expensive but i love wearing mascara and i have some tricks on wearing makeup without brushes so i would go with mascara :)

So it was all the questions and my answers, i hope you will like this post as i really enjoyed this fun post.

The bloggers i am nominating are

Sherry Khattak from From Other Side of Mirror
Aesha Binte Abubakar from  Oh My Mascara
Sana Malik from Makeupholics
Rida Khalid from Something New Each Day
Maya from Fab Frag World

Did you like my post? Do you like doing and reading such posts? Do let me know with your thoughts by commenting below.
Tags: Tag Post
comments powered by Disqus